Vi liker å dele hverdagen vår

Innimellom deler vi en bit av hverdagen på kontoret, gjerne noe vi har levert, våre messer, nye produkter, kampanjer og mye mer. Vi håper du blir inspirert til å ta kontakt med oss for å bli en del av hverdagen vår! Følg oss på Instagram

Ellers finner du oss på Facebook og LinkedIn , og vi etter pris på om du vil følge oss.

Profiltøy med stor effekt

Brukt gjerne samme farge plagg, samme logomerking, men ulike modeller etter de ansattes ønsker - ingen er helt like hverken i fasong eller i klesstil. Så enkelt får du en helhetlig profil tilpasset til din bedrifts bruk.

Vi har god erfaring med spesialproduksjon, det seg være luer, caps eller tekstiler. En må ofte opp i større antall tenker en gjerne, men det er ikke alltid tilfelle. Caps kan spesialdesignes ned i kun 50stk, strikkejakker kan ha egen farge i zip fra 10stk, samme antall for finskjorter med egen trådfarge eller egen farge på knapp og andre spennende detaljer. Mye går an og det er det som er så gøy!

Vi kan sette logoen på det meste

Transfer, brodering, etiketter og mange flere metoder for logomerking kan både hver for seg og sammen gi god effekt. Bruk av profiltøy gjør dine medarbeidere til bedriftens profilbærere og det viser at de er en del av noe, begge deler er vel så viktige både innad og utad.

FIrmagaver sandblåser, graveres, preges alt etter tekstur og materiale, vi vet hva som gir best resultat. Vi har matgaver, godterier, alt til friluft og reise, hus og hjem. Er du usikker på om vi har det du leter etter, så spør oss gjerne. Vi skaffer det meste via vårt gode nettverk i Gosh-kjeden.

Strøartikler og reklamebærere trykkes oftest med tampo, transfer, graveres eller digitaltrykkes. Det er utrolig mye å velge i, tenk gjerne på bruksområde og målgruppe og pris. Husk at et godt produkt gir et godt inntrykk av deg som avsender, det tas vare på og effekten varer lengre.Send oss en melding eller chat med oss om vi er online