Antitheft Backpack

Antitheft Backpack

Moderne og stilren pc-/business sekk i PU, vannavisende materiale. Sider, topp og bunn er trukket i ripstop materiale som gir et mykere og moderne design. Fremsiden er i slett PU, noe som gir et elegant preg og god plass til firmalogo. Tre smale refleks-linjer som dekor.Glidelås til åpning av hovedrom er inn mot rygg. Lomme med glidelås på bakside mot rygg for trygg oppbevaring av verdisaker. Det er også en lomme med glidelås i siden. God polstring og myk mesh i rygg, samt bærestropper. Innvendig er det lyst grått fôr av nylon. Eget rom til pc/laptop.Smålommer for organisering av bagasje. Mulighet til å åpne rommet helt opp for god oversikt over innhold og enklere pakking.

Volum ca. 18 liter.

Trykkmetoder:

Transfer: Kan trykkes som normalt på materialet på sider og topp. Sekken kan også trykkes i front, men da må materialet forvarmes (med mellomlag mellom presse og sekken). Hvis dette ikke gjøres vil pressen lage stygge merker/felt på sekken.

Brodering: Kan broderes på materialet i sider og topp, men på grunn av tykkelsen i materialet vil små detaljer ikke bli pene. Vi anbefaler ikke brodering på materialet i front.


Pris 486,00 kr

Antall


Produktfarge

Black


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Antitheft Backpack
stk.

   94023271
   post@eriksenreklame.noArtikkelnummer 04189999-99
Ledetid 3
Kvinner/Menn Unisex
Materialer R-pet
Land China
Bruttovekt 0,28
Nettovekt 0,25
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.